Radicalendar : http://www.radicalendar.org
Radicalendar

Radicalendar

  January 2005  
monthweekdaymineadd an event
[]

General

Concentracións -Transistorada en protesta pel silenciament de Radio Bronka per rne5.

Saturday, 08 January 2005
7:00 PM - 9:00 PM

Organizer: radio bronka

Per la llibertat d'expresió, porta el teu transistor, radio, receptor, sound-system,... per escoltar radios lliures.

Radio Bronka es una radio lliure i llibertaria de Barcelona que porta 18 anys emeten.Ha estat silenciada desde les 12 H. del 21 de Desembre per Radio Nacional d´Espanya (RNE 5),emisora Estatal que mitjançant el monopol-li de la confusió oculta i (de)forma la realitat existent.
Emisores com Radio Bronka,destapen aquesta realitat i fan un clam contra la resignació ; no es estrany que unes forçes que fonamenten el seu poder en sembrar resignació pretenguin desarmar aquesta veu.Nosaltres no ens limitem a donar informació,com si la tasca del desordre establert fos crear i la nostre contemplar,descriure i lamentar-se,si mes no que fem un crit a subvertir aquesta realitat al.lienada.
Aquest es un exemple mes de que lúnica diferencia entre la dreta i l´esquerra resideix en que l´ultima pot esser la dreta que li resulta imposible ser a la primera.
No ens sorpren quedar exclosos d´uns drets i llibertats que l´estat
concedéis fins que son empleats com arma efectiva contra el desordre que gestiona.Que serveixi com un exemple mes per escarmentar als/les creduls que s´acomoden en aquest marc de drets i son inmovilitzats quan l´estat els retira.La llibertat burguesa es una llibertat no apte per ments lliures,aixi doncs tenim molt clar que allo que aconseguim en materia d´emissió será el que guanyem en la lluita.
Es per aixo que fem un crit a la solidaritat amb aquesta/vostre radio,a expresar el rebuig i l´indignació com ho cregueu oportú i asumir com propia,la lluita per la seva continuitat i contra l´estat espectacle
Salut i Anarquia

Location:
Dissabte 8-1-05, a las 19 h
Paseig de Gracia, 1. Barcelona.
(Radio Nazional de España)

URL: www.sindominio.net/rbronka/

 
[][]

* Radicalendar

Today is Saturday
04/27/24

Views

* Donations

Help support this site
 
 

This site made manifest by Manifesto software