Radicalendar : http://www.radicalendar.org
Radicalendar

Radicalendar

  May 2004  
monthweekdaymineadd an event
[]

General

Consulta Social Europea

Thursday, 27 May 2004
All day

Organizer: CSE

NO A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
per l'Europa dels drets socials i dels pobles
no a l'Europa del capital i la guerra!

Rebutgem el projecte de Constitució Europea perquè limita de forma important els drets civils, socials, nacionals i polítics i representa un retrocés en relació a les legislacions (ja prou limitades) vigents als estats que integren la unió. És una Constitució neolliberal, militarista i imperialista, que consagra l'Europa dels Estats, una Constitució patriarcal que reforça la desigualtat de drets i oportunitats entre homes i dones, que només parla de l’economia productiva i oblida la reproductiva i que manté un model de desenvolupament que destrueix el medi. Al mes de juny com a molt tard els caps de govern es proposen ratificar el text, probablement a Madrid.

Però aquest projecte no és una constitució! És un tractat per legitimar els interessos de les multinacionals oposats als dels treballador(e)s i els pobles d'Europa!

Nosaltres que volem una altra Europa, l'Europa dels treballador(e)s i dels pobles, dels drets socials, de les llibertats, democràtica, solidària, pacífica, no xenòfoba i ecològicament sostenible, rebutgem aquest projecte per com s’ha fet i pel que diu.

Location:
arreu

URL: http://noconstitucioeuropea.pangea.org

 
[][]

* Radicalendar

Today is Thursday
05/02/24

Views

* Donations

Help support this site
 
 

This site made manifest by Manifesto software